“Een eye-opener, ik heb veel geleerd. Ik zal dit seminar nooit vergeten.” Uitspraak van een Israëlische deelnemer na afloop van het COME-dialoogseminar. Wil je helpen meer jonge mensen deze ervaring te geven? Dat kan!

• Word donateur en ontvang tweemaal per jaar onze nieuwsbrief LINK. Je kan jouw donatie overmaken op banknummer NL04INGB0003733187, t.n.v. Stichting COME in Leiden.
  • Steun een deelnemer financieel: voor ongeveer 1000 euro stuur je één deelnemer naar het seminar. Achteraf krijg je een persoonlijk verslag van het seminar.
  • Betaal de reiskosten van een deelnemer (circa 500 euro).
  • Organiseer b.v. een collecte in jouw kerk of vereniging voor het werk van stichting COME. Het bestuur heeft goede voorbeelden van acties, neem contact op.
  • Nodig Maaike Hoffer of een bestuurslid uit voor een lezing. Zij kunnen aan de hand van foto’s en verhalen meer vertellen over de impact van de seminars, of de geschiedenis van het conflict en/of de huidige situatie uitleggen.
  • Help ons om onze naamsbekendheid te vergroten: praat over stichting COME in jouw familie of vriendenkring en zorg er zo voor dat ons donateurbestand uitgebreid wordt. Extra nieuwsbrieven en flyers om rond te delen kan je bij het secretariaat aanvragen.