Doen!

Wat kunt u doen?

• Word donateur en ontvang tweemaal per jaar onze nieuwsbrief LINK. U kunt uw donatie overmaken op banknummer NL04INGB0003733187, t.n.v. Stichting COME te Leiden.
  • Steun een deelnemer financieel: voor ongeveer 1000 euro kunt u één deelnemer naar het seminar sturen. U krijgt dan een persoonlijk verslag van het seminar.
  • Betaal de reiskosten van een deelnemer (circa 500 euro).
  • Organiseer b.v. een collecte in uw kerk of vereniging voor het werk van stichting COME.
  • Nodig Douwe van der Sluis, Maaike Hoffer of een bestuurslid uit voor een lezing. Zij kunnen u (bijvoorbeeld) aan de hand van foto’s en verhalen meer vertellen over de impact van de seminars.
  • Help ons om onze naamsbekendheid te vergroten: praat over stichting COME in uw familie of vriendenkring en zorg er zo voor dat ons donateurbestand uitgebreid wordt. U kunt extra nieuwsbrieven en flyers bij het secretariaat aanvragen om rond te delen in uw familie- of kennissenkring.