Coördinatie

Maaike Hoffer coördineert als projectleider van stichting COME de ontmoetingsseminars, die inhoudelijk georganiseerd worden door een comité van oud-deelnemers. Voor de zomer komen de comitéleden met Maaike bij elkaar om het programma te maken. De comitéleden werven nieuwe jongeren in hun eigen omgeving en zo zijn er elk jaar circa 30 jongeren die naar Cyprus gaan om elkaar te ontmoeten tijdens een tien tot twaalf dagen durend seminar.

Twee Nederlanders (Maaike en een tweede begeleider) begeleiden namens COME het seminar. Zij zorgen er voor dat gedurende het seminar de voorwaarden van COME in het oog gehouden worden. Deelnemers zijn verdeeld over de verschillende ‘circumstantial’ groepen: joodse Israëliërs, Palestijnen die in Israël wonen en Palestijnen uit de bezette gebieden (de Westelijke Jordaanoever).

In dit document stelt Maaike zich voor.

Maaike Hoffer